Što je Look@?

Spoj mobilne aplikacije i kamere ugrađene u solarni stup. Omogućuje ti da napraviš savršeni selfie i dobiješ najbolju fotografiju ispred turističke atrakcije.

Više ne trebaš pitati slučajnog prolaznika da te fotografira i ne trebaš koristiti selfie štap. Ne postoji rizik da će ti netko ukrasti fotoaparat ili mobitel i najvažnije, sve osobe iz skupine moći će biti zajedno na istoj fotografiji.

Možda želiš pogledati ovaj kratki video kako bi stekao/la bolji uvid:

Kako radi?

POTRAŽI GA

Look@ selfie stup čeka te ispred turističke atrakcije. Instalirali smo ga suradnji s turističkom zajednicom grada kako bi njegova kamera obuhvatila najbolji kadar ispred željene lokacije. Sve što se nalazi između tebe i savršene uspomene s tvojega putovanja, samo je par klikova na tvojem mobitelu.

SPOJI SE

Na Look@ stup možeš se spojiti izravno preko Internet preglednika, ali najbolje ćeš iskustvo imati ako se spojiš preko Look@ mobilne aplikacije, gdje ćeš, između ostaloga, imati i prikaz fotografije na svojemu mobitelu.

FOTOGRAFIRAJ SE

Kada si se spojio, Look@ te preko laserskog pokazivača navodi da staneš na idealnu poziciju. Nakon toga, samo te jedan klik dijeli od posjedovanja četiriju besprijekornih fotografija na mobitelu, snimljenih u razmaku od jedne sekunde .

DIJELI

Podijeli svoje fotografije na društvenim mrežama, uz besplatan Wi-Fi, i počni skupljati lajkove.

I potpuno je besplatno za tebe!

Upoznaj Look@ selfie stup

SOLARNI POGON

Solarni sustav snage 80W sa solarnim panelom napravljenim po mjeri, samo za Look@, osigurava dovoljno energije za samostalan rad i do 5 dana.

JEDNOSTAVAN ZA INSTALACIJU

Look@ nema potrebu za dodatnim izvorima energije, pa je instaliran i spreman za upotrebu nakon što se pričvrsti u pod sa samo četiri vijka.

MODERAN DIZAJN

Njegovo hrabro i unikatno, metalno ili drveno kućište može se uklopiti bilo gdje. Ne samo da te fotografira ispred turističke atrakcije, nego je i sam svojevrsna atrakcija.

OTPORAN NA VANDALIZAM

Sa svojom čvrstom metalnom unutrašnjošću, kamerom zaštićenom specijalnim pleksiglasom i posebnim elektroničkim sustavom koji nadzire sve njegove funkcije, Look@ je poprilično siguran.

BESPLATAN INTERNET

Look@ osigurava besplatan, superbrzi, 4G bežični internet, kako bi ti odmah mogao s drugima podijeliti svoje fotografije.

FOTOAPARAT

4K fotoaparat s vrhunskim performansama adaptiran je posebno za svaku atrakciju kako bi uhvatio sve tvoje posebne trenutke i učinio ih nezaboravnima.

Upoznaj Look@ Aplikaciju

JEDNOSTAVNOST

Spoji se jednim klikom, a drugim napravi selfie. Nikada nije bilo jednostavnije i brže dobiti savršenu fotografiju ispred turističke atrakcije.

DIJELJENJE

Izuzetno je lako uz pomoć naše superbrze 4G Wi-Fi veze. Dobij lajkove odmah!

EDUKACIJA

Nema potrebe za turističkim vodičem. Preko Look@ aplikacije doznaj sve o atrakciji ispred koje se fotografiraš, ali i o onima u blizini.

 

INFO

Možeš saznati koje su lokacije neizostavne na tvojem putu, u kojim restoranima jesti, koju nogometnu ili košarkašku utakmicu pogledati, koju kazališnu predstavu ili koncert u blizini treba posjetiti. Osjeti grad!

 

Look@ app screen
PRIKAZ UŽIVO

Namjesti se na željeni način nakon što se vidiš na zaslonu svojeg mobilnog telefona prilikom fotografiranja.

UREĐIVANJE

Učini svoje fotografije posebnima dodajući okvire, tekst i druge efekte još prije nego ih podijeliš. Želiš da tvoje fotografije budu vrijedne Instagrama, zar ne?

RAZGLEDNICE

Uz pomoć Look@ aplikacije, tvoja fotografija može postati i razglednica koja uključuje i mogućnost pisanja poruke koju želiš poslati voljenima.

DOSTUPNOST I UNAPRJEĐENJA

Naš tim će, slušajući tvoje ideje i potrebe, kontinuirano raditi na unaprjeđenjima te ih ugrađivati u Look@ aplikaciju besplatnim nadogradnjama.

Izgled Aplikacije

Napravili smo je jednostavnom kako bi ti uživao/la!

Napravi razglednicu i pošalji je svojim prijateljima i obitelji!

Reci nekome da misliš na njega! Napravi vlastitu razglednicu dodajući zanimljivi okvir i pišući lijepu poruku na poleđini. Ostavi adresu na koju želiš da je pošaljemo, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.
- UREDI SLIKU

Napravi razglednicu od svoje fotografije.

- NAPIŠI PORUKU

Napiši lijepu poruku i pošalji je voljenima.

VERZIJE KUĆIŠTA

Metalno, drveno ili po narudžbi, Look@ je atrakcija sam po sebi!

OSNOVNO
DRVENO
PO NARUDŽBI

23

Prednarudžbe

7

Gradovi

1

Zemlje

Stalo nam je do tvojeg mišljenja.

Što ljudi kažu?

Ponosni što surađujemo s: